GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Doğuş Derya: Ya sizi kafese kapatsalar?

Doğuş Derya: Ya sizi kafese kapatsalar?

Milletvekili'nin anlamlı mesajı #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 27/04/18 12:37
okuma süresi: 2 dak.
Doğuş Derya: Ya sizi kafese kapatsalar?
A- A A+

CTP Milletvekili Doğuş Derya, satın alma sahiplen başlıklı bir yazı ve fotoğraf paylaştı.

"Sorry ama bir çift sözüm var. A?ınan olursa da alınsın." diyen Derya, hayvan hakları konusunda 5 maddelik uyarılar yaptı.

Derya'nin paylaşımı şöyle:

1) Hayvanlar sizin sosyal statünüzü belirleyen nesneler değildir. "Marka" saat, çanta, araba kullanarak caka satmaya kalkanlara gülüp geçiyoruz da, "cins hayvanım var" demek için tonlarca para harcayıp bir canı nesneleştirenlere gülemiyoruz.

2) Bakamayacağinız hayvanları almayın! Onlara kalbinizde yer açmıyorsanız, evinizde ve hayatınızda da açamazsınız. Sonra sokaklar nereye sığınacağını bilemeyen terk edilmiş canlarla doluyor.

3) Çocuklarınıza hayvan sevgisi aşılamak için tonlarca para harcayıp Akdeniz sıcağına Husky getirmenize gerek yok. Barınaklar şefkat bekleyen canlarla dolu! Bir zahmet size yakın barınaklara uğrayın.

4) Trafikten uzak bir yere bir kap yemek ve bir tas su koymak inanın ki içtiğiniz kolanın fiyatından daha ucuz. Yapabiliyorsaniz arada böyle bir güzellik yapın, daha iyi bir insan olduğunuzu hissedersiniz hem.

5) Hayvan evlat edinmek onu bir kafese hapsetmek değildir. Sizin çocuğunuzu kafese kapatsalardı acaba ne hissederdiniz?

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.