GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Akıncı'dan dikkat çeken "Türkiye" vurgusu

Akıncı'dan dikkat çeken “Türkiye” vurgusu

<p>Cumhurbaşkanı'nın garantilerle ilgili yeni açıklaması #gözdenkaçmadı</p> <p> </p>

Yayın Tarihi: 06/05/18 13:18
okuma süresi: 1 dak.
Akıncı'dan dikkat çeken “Türkiye” vurgusu
A- A A+

Rum Tarafına yaptığı "Guteres Belgesi" ile ilgili çağrı üzerine, destek olduğu kadar eleştiri de alan Cumhurbaşkanı Akıncı, tansiyonu düşürücü mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı, "Varılacak bir anlaşmada sıfır asker, sıfır garanti diye bir şey söz konusu olamaz. BM sanki önümüze böyle bir belge koymuş gibi iddialar var, doğru değildir inanmayın" dedi…

BRT'nin haberine göre, 11'incisi düzenlenen Evvel Zaman İçinde Luricina Panayırı'ndeki konuşmasında Kıbrıs konusuna da değinen Akıncı " Kıbrıs'ın gelecek güvenlik düzenlemelerinde Türkiye dışlanamaz bu böyle biline" diye konuştu

Akıncı "Adanın etrafındaki doğal gaz zenginlikleri hepimizi ihya eder ama karşı taraf paylaşımdan uzak bir tutum sergiliyor" diye de ekledi.

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.