GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Savaşan'dan manidar Atatürk paylaşımı

Savaşan'dan manidar Atatürk paylaşımı

Ahmet Savaşan'ın mesajındaki ifadeler #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 19/05/18 17:06
okuma süresi: 1 dak.
Savaşan'dan manidar Atatürk paylaşımı
A- A A+

Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Dr. Ahmet Savaşan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı.

Mustafa Kemal Atatürk'ü sadece yüreğimizle değil, aklımızla da seversek yeni zaferler kazanabileceğimize vurgu yapan Savaşan mesajında, "bu önemli tarihi, geleceğimizin teminatı olan gençlere armağan eden büyük önder Atatürk'ün geleceğe olan güvenini, inanç ve kararlılığını minnetle selamlıyoruz" ifadelerini kullandı.

Savaşan'ın mesajının en dikkat çeken ifadeleri ise "Onun fikirlerini ve başarılarını, seçilmiş sözlerini, her yere dikilen ve kendisinin yanında düşüncelerini de betonlara gömen, putlaştıran büstlerle, dağa taşa kazınan figürlerle, ticari araca dönüşmüş takvim, rozet gibi eşyaya tapma ayinleriyle canlı tutamayız" oldu...

Haliyle gözümüzden kaçmadı...

Levent Kutay'la #gözdenkaçmadı...





#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.