GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Son Dakika... Faiz Sucuoğlu: "UBP Başkanlığı'na adayım"

Son Dakika... Faiz Sucuoğlu: "UBP Başkanlığı'na adayım"

Milletvekili Faiz Sucuoğlu, kararını ilk kez Kıbrıs Postası TV'ye açıkladı.

Yayın Tarihi: 27/06/18 16:42
okuma süresi: 2 dak.
Son Dakika... Faiz Sucuoğlu: "UBP Başkanlığı'na adayım"
A- A A+

Kıbrıs Postası TV'de Ulaş Barış ve Rasıh Reşat'ın birlikte yaptığı canlı yayına katılan UBP Milletvekili Faiz Sucuoğlu önemli açıklamalar yaptı.

"Hasan Sertoğlu'nun kazanması için çalışmadı" ve " Savaş Atakan, Sucuoğlu'nu kast etti" gibi eleştirilere karşı çıkan Sucuoğlu, "Eğer kesin bilginiz varsa saygı duyarım. Varsayım üzerine veya dedikodular üzerine haber yapacaksak bunu asla kabul etmem" dedi.

Sucuoğlu, " Sertoğluna sorun yanında kim vardı kim yoktu size söylesin. Bunları sorun öğrenin. Bir şeyi iddia ederken veri ve done olacak. Sizden ricam bilgi varsa açıklayın. Varsayımlar üzerinden benim bu haberlere karıştırılmamı protesto ederim. Lütfen Hasan Sertoğlu'na sorun" diye konuştu

Faiz Sucuoğlu, "çalışanlar da bellidir. ayak ayak üstüne oturup ahkam kesenler de belli" diye de ekleme yaptı.

Sucuoğlu, "Hasan Sertoğlu ile dostluğum 30 yıla dayanır. Çocuklarını doğurttum. Eşinin canını bana teslim etmiştir. Sertoğluna çalışmamak diye bir şey söz konusu olamaz. Şahsıma , kendime ihanettir" ifadesini kullandı.

Kendi seçiminden 3 kat fazla Hasan Sertoğlu için çalışıtğını vurgulayan Sucuoğlu, " gerçek done varsa saygı duyarım ama bu şekilde toto oynamak partiyi germeyi dışında bir işe yaramaz. Savaş Atakan konusuna gelince. Sevgili Savaş'a kimi kasettiğini ona sormalısınız?" diye konuştu

Faiz Sucuoğlu, soru üzerine UBP Genel Başkanlığı'na aday olduğunu, yakında gerekli açıklamayı yapacağını söyledi.

Levent Kutay'la gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.