GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 3 dak.

YDP'de şok... Son LTB adayı önemli iddialarla istifa etti

YDP'de şok... Son LTB adayı önemli iddialarla istifa etti

Mehmet Ünal Bay'ın açıklaması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 28/06/18 11:37
okuma süresi: 3 dak.
YDP'de şok... Son LTB adayı önemli iddialarla istifa etti
A- A A+
YDP'de, LTB için Kemal Altuncuoğlu yerine aday gösterilen Mehmet Ünal Bay, sosyal medyadan yaptığı açıklama ile partiden istifa ettiğini duyurdu.

Mehmet Ünal Bay "Sevgili dostlarım 24 Haziran KKTC yerel seçimlerinde Lefkoşa Belediyesi'ne başkan adayı önerildiğimi biliyorsunuz. Evet önerildim diyorum çünkü bu benim isteğim dışında gelişti ve 'hayır' demek için gittiğim parti binasında birkaç saat içinde resmimi gazetelerde gördüm. Bu saattan sonra "hayır' demeyi kendime yakıştıramadım. Meğer bu Kemal Altıncıoğlu'nu devredışı bırakmak için bir manevraymış. Tek çarem işi ciddiye alıp anlı şanlı partime yakışır bir başkan adayı olmaktı ve ben'de öyle yaptım. Zorla sürüklendiğim bu serüvende masraflarımı kendim yaptım ve birkaç fedakar arkadaşımla birbuçuk ay seçim kampanyası yürüttüm. Çıktığım her radyo ve televizyonda takdir topladım. Bu beğeni partimdeki bazı kişileri memnun etmesini beklerken bana ve meclis üyeliği adaylarına karşı hasımane davranışlar başladı ve görev gereği yardımcı olması gereken kişiler yanımıza yaklaşmadı. Anlaşıldıki bizim mücadelemizle başkalarının hesabı birbirine uymadı.

Gördüğüm davranışlar ve entrikalar tam bir mide bulandırıcı niteliktedir ve maruz kaldığım davranışlar insan onuruna yakışmaz boyutlardadır. Şahsıma karşı takınılan küfürbaz davranışları anlatmaya utanıyorum ve o küfürleri sahibine iade ediyorum.

Şahsıma karşı saldırılarda bulunan Kemal Altıncıoğlu ile benim hiç bir sorunum olmadı ve olamazda, çünkü ben bu kişiyi tanımıyorum, o'da beni tanımıyor. Her ikimizede oynanan oyundan dolayı mağdur durumda olmaktan başka bir yakınlığımız yoktur.

Gördüğüm ahlak dışı olaylar ve küfürlü saldırılardan sonra bu parti ile yollarımı ayırıyor, istifamı veriyorum.

Gerçek bir aday ve ideallerim doğrultusunda zaman ve efor harcamış, maddi ve manevi olarak zarara uğramış biri olarak kendimemi, benimle aynı mücadeleyi veren birkaç arkadaşımamı, yoksa bizden istikbal bekleyenleremi acısam bilemiyorum. Durumu sağ duyu sahibi okurlarımın vicdanına bırakıyorum" diye yazdı.

Bu paylaşım üzerine Avukat Enver Öztürk, Bay'a tepki gösterdi ve "Hiç yakışmadı Mehmet abi!. Bu konuları MYK'da konuşmalıyız diye anlaşmıştık. Ne oldu da böyle bir açıklama ihtiyacı duydun?! Eğer şimdi yazdıkların doğru ise iki gün önce yazdıkların ne? Genel Başkana ve Milletvekiline teşekkür ediyorsun, partiyi en üst düzeyde temsil eden onlar. Ne derler; bu ne perhiz bu ne turşu!.." diye yazdı.

Açıklamalar #gözdenkaçmadı

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.