GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 1 dak.

Erhürman neden şaşırdı?

Erhürman neden şaşırdı?

Başbakan'ın sabah saatlerindeki açıklaması #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 20/07/18 09:56
okuma süresi: 1 dak.
Erhürman neden şaşırdı?
A- A A+

Başbakan Tufan Erhürman, geçici statüde istihdamın gündeme getirilmesi ile ilgili bazı eleştirileri sosyal medyadan yanıtladı.

Erhürman, "2014'te, partim iktidardayken "geçici memur" istihdamına karşı çıkmıştım. Nitekim benim de karınca kararınca katkımla o yıl yasada yapılan bir değişiklikle "geçici memur" statüsü yasadan çıkarıldı ve o günden bu güne "geçici memur" istihdamı yapılmadı. Bugün basında çıkan bir haberde bir "geçici işçi" istihdamı gerekçe gösterilerek kendimle çeliştiğim iddia ediliyor. Hem de bu iddia, kendi iktidar döneminde, 1.1.2017-31.12.2017 arasında yapılan toplam 390 istihdamın 148'i "geçici işçi" istihdamı olan bir partinin yayın organında yapılıyor. "Geçici memur" ile "geçici işçi" karıştırılıyor mu, yoksa bilinçli olarak saptırma mı yapılıyor bilemiyorum ama hangisi olursa olsun şaşırmamak elde değil doğrusu..." ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.