GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Büyükelçi Kanbay'dan dikkat çeken ek mesai mesajı

Büyükelçi Kanbay'dan dikkat çeken ek mesai mesajı

TC Lefkoşa Büyükelçisi Derya Kanbay 30 Ağustos Resepsiyonu'nda dikkat çeken mesajlar verdi...

Yayın Tarihi: 31/08/18 12:24
okuma süresi: 2 dak.
Büyükelçi Kanbay'dan dikkat çeken ek mesai mesajı
A- A A+
Büyükelçi Kanbay, Türkiye'de ve KKTC'de bazı ekonomik konularda sıkıntılı günlerden geçildiğini söyledi.

BRT'nin haberine göre Büyükelçi Kanbay, "bu zorluklar karşısında benim bir kardeşiniz olarak temennim bu zor dönemde yapılacak işleri veya alınacak tedbirleri küçük hesapların rövanşları olarak veya siyasi oyunların malzemeleri olarak kullanmamamız. Birbirimize zarar verecek yanlış veya yanlış fikirler yaratacak kelimelerle bu konuları aramızda tartışmamamız. Ekonomik sıkıntıların aşılmasına ilişkin el ele vereceğimiz çalışmalarla birlik beraberlik ruhunun yaşanması gerekiyor" dedi.

Partiler, liderler ve milletvekili hesaplarıyla değil, halkın bütün olarak el ele vermesi gerektiğine işaret eden Büyükelçi Kanbay şöyle konuştu:

"Özel sektörün, kamuyu yöneten bürokratların özellikle fazla mesaiyi yapmayız diye naz yapan insanların biraz daha akıllarını başlarına toplayıp bu zor dönemi hep birlikte aşmamıza yardımcı olmalarını bekliyorum"

http://www.brtk.net

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.