GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Özdil Nami: "Bazı ifadeler beni derinden yaralıyor"

Özdil Nami: "Bazı ifadeler beni derinden yaralıyor"

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami'nin son açıklamaları <strong>#gözdenkaçmadı</strong>

Yayın Tarihi: 14/09/18 15:10
okuma süresi: 2 dak.
Özdil Nami: "Bazı ifadeler beni derinden yaralıyor"
A- A A+
Özdil Nami, BRT'de katıldığı bir programda elektrik konusıunda önemli açıklamalar yaptı...

Nami, "Bizim amacımız elektrik fiyatlarını iki katı ucuzlatmak olmalıdır. Bir yatırım yapmamız gerekiyor ama bu yatırımla birlikte elektrik fiyatı da ucuzlamalı" dedi.

El-Sen'in demokratik olgunluk içinde eylem yaptığını ve mesajlarını güzelce aktardığını belirten Nami, "Tabii üzülmedim değil. Bir siyah çelenk bıraktılar. Benim kapım her zaman kendilerine açıktır. Sendikayı ziyaret etmiştim. Her zaman kapımın açık olduğunu söyledim" dedi.

Nami, " Ülkenin daha iyi noktaya gitmesi için canla başla çalışıyoruz. Birilerinin, toplumu mahvedeceksin, filan şirkete mahkum edeceksin gibi ifadeleri bizi derinden yaralıyor. Biraz haksızlık olduğunu düşünüyorum" diye konuştu.

Ekonomi ve Enerji Bakanı, "Mademki Türkiye'de de kablo ile elektrik konusunda fikir birliği var; bu konu şekillenmeye başlayınca diğer yatırımlar da netleşecek" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.