GÖZDEN KAÇMAYANLAR
okuma süresi: 2 dak.

Özdemir Tokel'den ilginç iddia: UBP'li hükümet çok yakın

Özdemir Tokel'den ilginç iddia: UBP'li hükümet çok yakın

Tokel'in UBP'li hükümet kehaneti #gözdenkaçmadı

Yayın Tarihi: 12/11/18 15:16
okuma süresi: 2 dak.
Özdemir Tokel'den ilginç iddia: UBP'li hükümet çok yakın
A- A A+

İletişim Uzmanı Özdemir Tokel, facebook'tan paylaştığı yorum yazısında, ilginç iddialar ortaya koydu

Tokel, "Giderek artan ekonomik darboğaz, sorunlar, sıkıntılar ve kamuoyu beklentileri karşısında dayanma gücünü yavaş yavaş yitirmeye başlayan, erken Genel seçime gitmek ya da UBP'yi hükümetin büyük ortağı haline getirmek seçenekleri ile yüzleşen hükümetin çok uzun olmayan bir süre içerisinde bu iki seçenekten birine yöneleceği de gün gibi ortadadır" dedi.

2008 seçimlerini dikkate alarak, UBP içerisinde hükümet yerine erken seçim diyen de bir grup mevcut olduğuna işaret eden Tokel, ancak o dönemle şimdinin aynı olmadığına, erken seçim kararının da sayısal olarak hükümette olduğuna vurgu yaptı.

Özetle Tokel, " Bana göre UBP hükümete de erken seçime de ülkede şu an en hazır parti konumundadır ve UBP çok uzak olmayan bir tarihte hükümette olacaktır. Bu seçimle mi olacak, seçimsiz mi olacak, tek başına mı olacak, koalisyonlu mu olacak, ona bireylerin değil, ülkenin gerçek ihtiyaçları ve dinamikleri karar verecek. Bir de UBP'nin bu süreci ne kadar iyi yönettiği tabii ki" ifadelerini kullandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.