İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

"Geceleri de sokakları da meydanları da bırakmıyoruz"

"Geceleri de sokakları da meydanları da bırakmıyoruz"

8 Mart, Kıbrıs'ın kuzeyinde her yıl olduğu gibi bu yıl da sokakta karşılandı. Hafta boyunca 8 Mart organizasyon komitesi tarafından düzenlenen çeşitli etkinliklerin ardından, dün 30'a yakın örgütün katılımıyla Kuğulu Park'tan Selimiye Meydanı'na kitlesel bir yürüyüş gerçekleştirildi.

Yayın Tarihi: 09/03/15 07:48
okuma süresi: 1 dak.
"Geceleri de sokakları da meydanları da bırakmıyoruz"
A- A A+
Kıbrıs Postası - Firuzan NALBANTOĞLU

Sloganlar ve şarkılar eşliğinde gerçekleşen yürüyüşün ardından Selimiye Meydanı'na gelindi ve burada 8 Mart komitesi adına KTOEÖS yönetim kurulu üyesi İlknur Işıl Türkmen kısa bir konuşma yaparak bildiri okudu.

Konuşmasının başında Lefkoşa Türk Belediyesi'ne de yaptığı katkılardan dolayı teşekkür edern Türkmen bildiri sonunda komitenin taleplerini de sıraladı. Türkmen'nin konuşmasının ardından sırasıyla Baraka müzik topluluğu ve Mesarya kadınlar korosu sahne aldı.

Oldukça kalabalık geçen etkinlikte "Kadın kadındır çiçek babandır" "nerede kadının yıpranma payı bunu da yap CTP bunu da yap" "sekiz Mart'ta erkekçe dikleniyoruz, şaka yaptık şaka yaptık" "geceleri de sokakları da meydanları da bırakmıyoruz" "cami değil sığınma evi" gibi sloganlar atıldı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.