İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Afrika gazetesi, gazete binası önünde protesto edilecek

Afrika gazetesi, gazete binası önünde protesto edilecek

Afrika Gazetesi'nin Türkiye'nin Afrin Harekatı'yla ilgili yayınını protesto etmek için sosyal medya üzerinden organize olan bazı örgütler, bugün eylem yapacak.

Yayın Tarihi: 22/01/18 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Afrika gazetesi, gazete binası önünde protesto edilecek
A- A A+

Kıbrıs Postası

Aralarında Büyükkonuk Belediyesi, KKTC Karadeniz Kültür Derneği gibi kuruluşların da bulunduğu bir dizi sivil toplum örgütü, Afrika Gazetesi'ni protesto edecek.

Türkiye Cumhuriyeti'nin Afrin'e yönelik başlattığı Zeytin Dalı Operasyonu'nu işgal olarak niteleyen yayınıyla ilgili Afrika Gazetesi'ne tepki gösteren bazı örgütler, bugün saat 10:00'da gazete binası önünde toplanarak bir eylem gerçekleştirecek.

Eylemin ardından örgütlerin Cumhuriyet Meclisi'ne yürüyüşe geçeceği öğrenilirken, aynı saatlerde KTOEÖS'ün de meclis önünde eyleminin olması nedeniyle yoğun güvenlik önlemleri alınacağı kaydedildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.