İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Onuray Temmuz'da eleştirdiklerine bugün sahip oldu

Onuray Temmuz'da eleştirdiklerine bugün sahip oldu

Yeni hükümetin müşavirlik hakkı yaratmama konusundaki hassasiyeti içerisinde yaptığı atama ile maaş ve ikramiyesinde ek iyileştirmeler yapılmış olan yeni Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Özlem Bayramoğlu Onuray'ın, Temmuz ayında yaptığı sosyal medya paylaşımında o dönem eleştirdiği avantajlara sahip olmuş oldu.

Yayın Tarihi: 19/02/18 13:31
okuma süresi: 2 dak.
Onuray Temmuz'da eleştirdiklerine bugün sahip oldu
A- A A+

Yeni hükümetin müşavirlik konusundaki hassasiyet içerisinde ataması yapılan Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Özlem Bayramoğlu Onuray'ın, Barem 18'den maaş çektiği ve yeni görevinde bareminin 19'a yükseldiği ile ilgili tartışmalara yanıtı Başbakan Tufan Erhürman sosyal medya üzerinden verdi.

Bilindiği üzere Onuray'ın bu atama ile maaşında yaklaşık 500'lik bir artış ve emekli ikramiyesine de bugünkü koşullarda 150 Bin TL'lik bir iyileştirme yaşanmış oldu.

Başkalarına müşavirlik hakkının kazandırılması konusunda hassasiyet güdülürken, hükümetin ilk atamasıyla yeni Bakanlar Kurulu Sekreterine ciddi birtakım haklar verilmiş olması tartışmaları alevlendiren unsur oldu.

Ancak sosyal medya hesaplarından fanatik bir Cumhuriyetçi Türk Partisi sempatizanı olduğu anlaşılan yeni Bakanlar Kurulu Genel Sekreteri Onuray'ın Temmuz 2017 tarihli sosyal medya paylaşımı bu çok ilginç olarak yorumlandı.

Temmuz 2017'de hükümetin KKTC'de bir istatistik kurumu kuracağı ile ilgili resmi gazetede yayınlanan kararının haberini sosyal medya hesabından sert bir şekilde eleştiren Onuray, Kurum Başkanı'nın müsteşar gibi Barem 19'dan maaş alacağını söyleyip bunu eleştirmişti.

"Hükümet edenler yandaşlarınız için yeni makamlar yaratmaya ve üçlü kararnameler ile buralara atamaya yapmaya devam edin" diye devam ettiği Onuray'ın eleştirisi bugün kendisi ile ilgili yapılan eleştirilerle neredeyse örtüştüğü görüldü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.