İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

Özgür'ü ihbar yakalattı

Özgür'ü ihbar yakalattı

Mağusa'da Narkotik ekipleri tarafından düzenlenen polis operasyonunda tasarrufunda kanunsuz olarak sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde tespit edilen Emre Özgür tutuklandı.

Yayın Tarihi: 25/02/18 11:30
okuma süresi: 3 dak.
Özgür'ü ihbar yakalattı
A- A A+

KIBRIS POSTASI-Nadire BAHADİ

Mağusa'da Emre Özgür isimli şahsın tasarrufunda kanunsuz olarak uyuşturucu madde olduğu ihbarı alan Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri dün Özgür'ün ikametgahında mahkeme emri ile arama gerçekleştirdi.

Saat 21:05 ile 21:35 saatleri arasında düzenlenen operasyonda Emre Özgür'ün üzerinde yarım gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu madde ele geçirildi.

Polis ekiplerinin yaptığı soruşturmada zanlının söz konusu uyuşturucu maddeyi aynı gün 100 TL karşılığında soyismini bilmediği bir şahıstan 1 gram olarak satın aldığı ortaya çıktı.

Zanlı Özgür dün "Kanunsuz uyuşturucu madde alma ve tasarruf" suçlamaları ile Mağusa Kaza Mahkemesi'nde yargıç karşısına çıkarıldı.

Mahkemeden soruşturma amacı ile zanlı aleyhinde 3 gün tutukluluk süresi temin edildi.

100 liraya 1 gram uyuşturucu satın aldığını itiraf etti

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Hasan Derman mahkemede verdiği ifadesinde,23 Şubat 2018 tarihinde Narkotik ve Kaçakçılığı Önleme Müdürlüğü ekipleri tarafından alınan bir bilgide, Fadıl Rıza Sokak'ta bulunan bir apartmanda ikamet eden zanlı Emre Özgür'ün tasarrufunda uyuşturucu madde olduğunun öğrenildiğini kaydetti.

Aynı gün düzenlenen operasyonda zanlının ikametgahı içerisinde tespit edildiğini ifade eden polis memuru Hasan Derman, Emre Özgür'ün üzerinde yapılan aramada yarım gram sentetik cannabinoid türü uyuşturucu maddenin bulunup emare alındığını söyledi. Zanlı Özgür'ün polise verdiği gönüllü ifadesinde ise söz konusu uyuşturucu maddeyi aynı gün 100 TL karşılığında 1 gram olarak soyismini bilmediği bir şahıstan aldığını itiraf ettiğini belirtti. Zanlı hakkında başlatılan soruşturmanın henüz yeni olduğunu söyleyen Derman, uyuşturucu maddenin kimden aldığının araştırılacağını söyledi. Zanlının bulunamayan öteki yarım gramı ise gönüllü ifadesinde içtiğini söylediğini belirten Derman, soruşturmanın salimen yürütülebilmesi amacı ile mahkemeden süre talep etti.

Mağusa Kaza Mahkemesi Yargıcı Meltem Dündar polisin başlattığı soruşturmanın etki altında kalmadan yürütülebilmesi maksadı ile zanlı Emre Özgür'ün 3 gün poliste tutuklu kalmasına emir verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.