İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bisiklet yolları, tembel şoförün otoparkı oldu

Bisiklet yolları, tembel şoförün otoparkı oldu 

Gönyeli Belediyesi'nin yapım aşamasındaki bisiklet yolları tembel şoförler tarafından işgal edildi. Henüz yapım aşamasında olmasına rağmen pek çok bisikletli tarafından tercih edilen mavi parkeli bisiklet yolları, sürücülerin araçlarını bilinçsizce park etmeleri nedeniyle kullanılamaz hale geldi.

Yayın Tarihi: 07/03/18 07:30
okuma süresi: 1 dak.
Bisiklet yolları, tembel şoförün otoparkı oldu 
A- A A+

Kıbrıs Postası - Ertuğrul Senova

Çağdaş belediyecilik anlamında uzun yollar kat eden Ahmet Benli önderliğindeki Gönyeli Belediyesi, yüzlerce kilometrelik yol projelerini geçtiğimiz aylarda noktaladı. 2025 yılına kadar bitirmeyi planladıkları kaldırım projelerine start veren belediye, bu projeye ek olarak, son yıllarda ülkemizde kullanımı hızla artış gösteren bisiklet kullanımını, kent içinde 'daha az tehlikeli hale getirmek' adına bisikletlere uygun yol yapımına başlanmış durumda.

Kentin çeşitli noktalarında yapımı süren kaldırım ve bisiklet yolları, her ne kadar yaya ve bisiklet sürücülerini düşünerek yapılmış olsa da, bazı tembel şoförler tarafınca işgal ediliyor.

Henüz yapım aşamasında olmasına rağmen pek çok bisikletli tarafından tercih edilen mavi parkeli yollar, bölgede bulunan bazı iş yerlerinin adeta oto parkı halini almış durumda.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.