İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıslı Rum, Kuzey'e fişekle gelince başı derde girdi

Kıbrıslı Rum, Kuzey'e fişekle gelince başı derde girdi

Aracında 214 adet av tüfeği fişeği ve tüfek namlusu ile Kıbrıs'ın Güney'inden Kuzey'ine geçen Kıbrıslı Rum Nicolas Hedjiracleous trafikte alkollü yakalanınca tutuklandı.

Yayın Tarihi: 11/03/18 11:24
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıslı Rum, Kuzey'e fişekle gelince başı derde girdi
A- A A+

KIBRIS POSTASI - Nadire BAHADİ

Aracındaki Güney Kıbrıs Rum Yönetimi menşeli 214 adet canlı av tüfeği fişeği ve av tüfeği namlusu ile Akyar Kara Giriş Kapısı'ndan Mağusa'ya gelen Kıbrıslı Rum Nicolas Hedjiracleous tutuklandı. Trafik kontrolü sırasında alkollü şekilde yakalanan Hedjiracleous'un aracında tespit edilen çok sayıda canlı fişek ve namlu nedeni ile tutuklanan Hedjiracleous dün mahkemeye çıkarıldı.

"Kanunsuz patlayıcı madde ve ateşli silah ithali, tasarrufu ve taşıma" suçlamaları ile ilgili aleyhinde soruşturma başlatılan zanlı Nicolas Hedjiracleous mahkeme emri ile 3 gün poliste tutuklu kalacak.

Trafik kontrolünde yakalandı

Olayın soruşturmasını yürüten polis memuru Osman Üreten mahkemede verdiği ifadesinde, zanlının 9 Mart 2018 tarihinde saat 23:26 sırlarında kullanımında bulundurduğu araç içerisinde 214 adet GKRY menşeli canlı av tüfeği fişeği ile av tüfeği namlusu olduğu halde işlem yaptırarak Akyar Kara Giriş Kapısı'ndan KKTC'ye geldiğini söyledi. 10 Mart tarihinde saat 01:30 sıralarında Topçu Bulvarı üzerinde trafik polisi ekipleri tarafından yapılan kontrolde zanlının alkollü olarak tespit edildiğini belirten Üreten, araçta yapılan aramada ise söz konusu fişk ve namlunun bulunup emare alındığını açıkladı. Olay ile ilgili yürütülen soruşturmanın henüz yeni başladığına dikkat çeken Üreten, fişekler ile ilgili Patlayıcı Maddeler Müfettişliği'nden gerekli raporun temin edileceğini, namlunun ise balistik incelemeye gönderileceğini kaydetti. Üreten soruşturmanın salimen yürütülebilmesi maksadı ile zanlının 3 gün poliste tutuklu kalmasını talep etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.