İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Milliyetçi Demokrasi Partisi logosunu değiştirdi...

Milliyetçi Demokrasi Partisi logosunu değiştirdi...

7 Ocak'ta seçime giren ve beklediği ilgiyi göremeyen Milliyetçi Demonrasi Partisi tüzüğünün ardından logosunu da değiştirdi.

Yayın Tarihi: 13/03/18 11:10
okuma süresi: 1 dak.
Milliyetçi Demokrasi Partisi logosunu değiştirdi...
A- A A+
Milliyetçi Demokrasi Partisi logosunu değişti.

Partiden konu ile ilgili yapılan açıklamada "Milliyetçi Demokrasi Partisi (MDP) olarak, hazırlıksız girdiğimiz seçim döneminin ardından, tüzüğümüzle başlayan değişime logomuzu da ekleyerek yenileniyor ve gücümüze güç katıyoruz" denildi.

Yeni üyelerin katılımı ile büyüyen partinin, parti meclisinin aldığı karar ile bozkurt simgesini kendisine logo olarak seçtiği belirtilen açıklamada "TMT Sancaklarının da vazgeçilmesi olan bozkurt ile hem Milliyetçi duruşumuzu pekiştirecek hem de Ergenekon Destanına atıfta bulunmuş olacağız.

Bozkurdumuzun bize yol göstermesi ile bizler de ülkemizdeki demir dağ zihniyetlerini eritecek, siyasi arenada kendimize güçlü bir yol edineceğiz.

Yeni logomuzun tüm Türk dünyasına ve ülkemizdeki Türk Milliyetçilerine hayırlı olmasını dileriz." denildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.