İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kaza ucuz atlatıldı

Kaza ucuz atlatıldı

Mağusa- Lefkoşa eski anayolunda dikkatsizlik sonucu meydana gelen trafik kazasında iki araç çarpıştı, 5 kişi yaralandı.

Yayın Tarihi: 18/03/18 09:15
okuma süresi: 2 dak.
Kaza ucuz atlatıldı
A- A A+

KIBRIS POSTASI -Nadire BAHADİ

Mağusa'da 17 Mart 2018 tarihinde saat 11:00 sıralarında Lefkoşa- Mağusa eski anayolunda dikkatsizlik sonucu LP 817 Z ile LB 595 plakalı iki araç çarpıştı, kazada 5 kişi yaralandı. Mağusa Devlet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılar Mustafa Yaman, Çiğdem Yaman, Elif Ela Yaman, Fatma Eylül Yaman ve Nilgün Arten'in hafif yaralandıkları öğrenilirken, sağlık durumlarının iyi olduğu edinilen bilgiler arasında.

Karşı şeride geçerek kazaya neden oldu

Polis Basın Subaylığı'ndan verilen bilgiye göre, Gazimağusa - Lefkoşa eski anayolunda 39 yaşındaki Mustafa Yaman, yönetimindeki LP 817 Z plakalı araç ile Lefkoşa istikametine doğru seyrettiği sırada, Ten Ten Ltd önlerine geldiğinde dikkatsizliği sonucu yolun sağına geçti. Kazanın, LP 817 Z plakalı aracın o esnada karşı istikametten gelen 72 yaşındaki Hüseyin Cahit Arten yönetimindeki LB 595 plakalı aracın önünü tıkaması sonucu meydana geldiği belirtildi. Kaza sonucu hafif şekilde yaralanan LP 817 Z plakalı araç sürücüsü Mustafa Yaman ile aynı araçta yolcu olarak bulunan 38 yaşındaki Çiğdem Yaman, 7 yaşındaki Elif Ela Yaman, 11 yaşındaki Fatma Eylül Yaman ve LB 595 plakalı araçta yolcu olarak bulunan 65 yaşındaki Nilgün Arten kaldırıldıkları Gazimağusa Devlet Hastanesi'nde yapılan tedavilerine müteakip müşahede altına alındı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.