İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Pegasus'un Ercan uçağında ortalık karıştı

Pegasus'un KKTC uçağında ortalık karıştı

Pegasus Havayolları'nın Ercan-İstanbul seferini yapan uçağı 3 buçuk saatlik rötar yaptı. Yolcular şirket yetkililerinin açıklama yapmamasını eleştirdi.

Yayın Tarihi: 19/03/18 17:57
okuma süresi: 1 dak.
Pegasus'un KKTC uçağında ortalık karıştı
A- A A+
Airport'un haberine göre Pegasus Havayolları'nın Ercan-İstanbul seferini yapan uçağı 3 buçuk saatlik rötar yaptı. Düşük maliyetli havayolu şirketi Pegasus'un dün gerçekleştirdiği Ercan-İstanbul seferinde bazı yolcular gözaltına alındı.

PC1897 sefer sayılı Lefkoşa-İstanbul seferini yapacak Pegasus Havayolları uçağında arıza meydana geldi. Sat 20.10'da havalanması planlanan uçağın kalkış saati önce 22.10 daha sonra ise 23.00 olarak güncellendi.

Pegasus Havayolları, Kıbrıs-İstanbul seferini yapması için başka bir uçağını ve ekibini KKTC'ye gönderdi. Ercan Havalimanı'na gelen yeni uçakla yolcular İstanbul'a getirildi.

3 buçuk saatlik rötar süresinde ise bazı yolcular polise şikayet edilerek gözetim altında tutuldu. Yeni gelen uçağın pilotunun yaptığı anonsta uçuştan çekilen uçağın ciddi bir arıza yaşadığı belirtildi.

O anlar bir yolcu tarafından kaydedildi. İşte o görüntüler:

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.