İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Arıklı: "Seyrüsefer vergileri yollar için kullanılmıyor"

Arıklı: "Seyrüsefer vergileri yollar için kullanılmıyor"

Cumhuriyet Meclisi Genel Kurulu'nda bugün "Kayıtları İptal Edilen Araçlar ile Kayıtları İptal Edilmeyip Geçmiş Yıllara Ait Seyrüsefer Borcu Bulunan Araçlar Hakkında Yasa Gücünde Kararnamenin Yürürlükten Kaldırılmasına İlişkin Yasa Tasarısı" da görüşüldü.

Yayın Tarihi: 16/04/18 16:24
okuma süresi: 1 dak.
Arıklı: "Seyrüsefer vergileri yollar için kullanılmıyor"
A- A A+
YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı da Meclis Genel Kurulu'nda söz aldı. Arıklı, seyrüsefer vergilerinin yollar için kullanılmadığını söyledi.

Arıklı, Araç Kayıt Dairesi'ndeki duruma da değinerek, "İşlemleri elektronik ortamda yapmanın, personel sayısını, ekipmanı artırma yolu yok mu? Devletin en önemli gelir getiren dairelerinden biri bilgisayarı, personeli olmadığı için eyleme gitti. Devlet buradan sadece para alıyor, alt yapısını düzeltmek için kılını kıpırdatmıyor" dedi.

Arıklı, hükümetin bu konuda ciddi düzenleme yapması gerektiğini ifade etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.