İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Yerel seçim tarihi yine değişmek zorunda kalacak

Yerel seçim tarihi yine değişmek zorunda kalacak

Yükseköğretim kurumları sınavına denk geldiği için 24 Haziran'daki yerel seçim tarihini değiştirmek için yoğun bir mesai harcayan hükümet, Türkiye'de seçim tarihinin ilanı ile değişen ÖSYM sınav tarihine göre yeniden tarih değiştirmek zorunda kalacak.

Yayın Tarihi: 18/04/18 17:18
okuma süresi: 1 dak.
Yerel seçim tarihi yine değişmek zorunda kalacak
A- A A+
KKTC yerel seçimleri Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın yapılacağı 24 Haziran tarihine denk geldiği için yaşanan çakışma sonrasında seçimin 1 Temmuz'da yapılabilmesinin önünü açan bir yasa yaptı.

Şimdi Türkiye'de 24 Haziran olarak ilan edilen Cumhurbaşkanlığı seçimi aynı şekilde 24 Haziran'daki ÖSYM sınavına denk geldiği için, Türkiye ÖSYM sınav tarihini bu sefer KKTC'de seçim yapılması düşünülen 1 Temmuz tarihine çekti.

KKTC'de yetkililerin Yükseköğretim Kurumları Sınavı nedeniyle 1 Temmuz olarak değiştirmeyi düşündükleri yerel seçim tarihini sınav 1 Temmuz'a çekilince yeniden değiştirmeyi düşünmek durumunda kalacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.