İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

CTP PM bu akşam toplanıp adayları değerlendirecek...

CTP PM bu akşam toplanıp adayları değerlendirecek...

CTP'de yaz aylarında yapılması planlanan yerel seçimler için adaylık başvuru süresi dün dolarken adaylık başvurusu yapan belediye başkan adayları bu akşam Parti Meclisi'nin önüne gelecek...

Yayın Tarihi: 19/04/18 09:17
okuma süresi: 2 dak.
CTP PM bu akşam toplanıp adayları değerlendirecek...
A- A A+
Kıbrıs Postası

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP) geçtiğimiz günlerde adaylık başvurusu için duyuru yapmış ve başvurular için dün mesai bitimine kadar süre tanımıştı.

Türkiye'de yapılacak erken seçim ve üniversite sınavları nedeniyle tarihi değişecek olan KKTC Yerel Seçimleri'nde belediye başkanlıklarına aday olmak isteyen CTP'liler dün akşam mesai bitimine kadar ilçe başkanlıklarına başvurularını gerçekleştiridi.

Kıbrıs Postası'nın CTP'nin Yerel Yönetimler Sorumlusu Muhittin Tolga Özsağlam'dan edindiği bilgiye göre başkan adaylarının başvuruları CTP Parti Meclisi'nin gündemine gelecek. Bu akşam yapılacak olan Parti Meclisi toplantısı sonrasında listelerin açıklanması bekleniyor.

ÖN SEÇİM OLACAK

CTP'de birden fazla adayın başvuruda bulunduğu bölgelerde tüzük gereği ön seçim yapılacağı bildirildi

BENLİ, IŞISAL, ÇELEBİ VE KARAVEZİRLER ADAY

Konunun gündeme gelmesinden bu yana tartışmaların yaşandığı Gönyeli, Değirmenlik ve Dikmen belediyelerinde ise mevcut başkanların aday olduğu; buna ek olarak Değirmenlik'te Osman Işısal'ın karşısında Ali Karavezirler'in de adaylığını koyduğu öğrenildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.