İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Telsim binası çocuklarla şenlendi

Telsim binası çocuklarla şenlendi

Telsim çalışanlarının çocukları için her yıl geleneksel olarak düzenlenen 23 Nisan eğlencesi bu yıl da coşkulu geçti.

Yayın Tarihi: 20/04/18 18:29
okuma süresi: 2 dak.
Telsim binası çocuklarla şenlendi
A- A A+
Telsim Genel Müdürlük binasında gerçekleşen eğlencede, çalışanların çocukları oyunlar oynayarak, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladılar. Telsim Genel Müdürü Hakan Gülümser ile Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar ile bir araya gelen çocuklar, hep birlikte kendileri için hazırlanan pastayı kestiler.

Çocuk için özel olarak hazırlanan organizasyonda, hem Telsim çalışanları hem de çocuklar, unutulmaz bir gün yaşadı. Etkinlikte yer alan çizgi film karakterlerin maskotları ile paylaço çocukların ilgi odağı olurken, taş boyama ve yüz boyama etkinlikleri de oldukça keyifli geçti. Müzik eşliğinde dans edip, oyunlar oynayan çocuklar, etkinlik soununda Telsim'in kendilerine hediye ettiği kitapların vermesiyle son buldu.

Telsim İnsan Kaynakları Departmanı yaptığı açıklamada, çalışanlar kadar çocuklarının da kendileri için önemli olduğunu belirtilerek, çocuklar ile bunun dışında yaptıkları öğretici içerikteki "Red Kid" etkinlikleri ile de daha sık bir araya geldiklerini söyledi. Açıklamada, bu tür etkinliklerle çocukların, hem anne ve babalarının çalışma ortamlarını görebilmelerine fırsat tanımak, hem de çalışanların çocukları ile geçirebilecekleri eğlenceli bir zaman dilimi oluşturmayı istedikleri belirtildi. Ayrca çalışanlara verilen değerin ve önemin, onların çocuklarına da verildiğini söyleyerek, çocuklara özel bu tür etkinliklerin devam edeceğini de müjdeledi.

Telsim İnsan Kaynakları, çalışanların çocuklarına özel 23 Nisan kutlamalarının yanında, geçtiğimiz yıl "Red Kid" programını da hayata geçirerek, Dr. Fazıl Küçük Müzesi ve araba Müzesi'niz ziyaret etmiş, Master Kids ile kodlama ve robotik deneyler yaparak eğlenerek öğrenmiş, İtfaiye ile de onlara özel hazırlanan İtfaiye Mesleği ve Yangın konulu farkındalık etkinliği düzenlemişti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.