İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Necat British'te 23 Nisan'a coşkulu kutlama

Necat British'te 23 Nisan'a coşkulu kutlama

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Necat British College'de iki ayrı günde muhteşem dans gösterileriyle kutlandı.

Yayın Tarihi: 22/04/18 13:09
okuma süresi: 2 dak.
Necat British'te 23 Nisan'a coşkulu kutlama
A- A A+

Atatürk'ün çocuklara armağanı 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, Necat British College'de (NBC) iki ayrı günde düzenlenen etkinlikler ve dans gösterileriyle kutlandı.

Okul korusunun Türkçe ve İngilizce şarkılarıyla başlayan kutlamalar, okul müdürlerinin konuşmalarının ardından okulun halk dansları ekibinin gösterisi ve sınıfların ayrı ayrı sunduğu dans şöleniyle devam etti.

Bu yıl "NBC Can Dance" sloganıyla sahnelenen danslar, farklı koreografi ve müziklerle çocukların minik adımlarında hayat buldu.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda öğrencilerin gösterilerini velileri büyük beğeniyle izledi.

Öğretmenlerin sürprizi

Necat British Koleji'ndeki kutlamalarda, dans ve spor öğretmenlerinin final gösterisine parende ve havada taklalar atarak katılması, izleyenlere büyük bir sürpriz oldu.

Çocuklarla beraber finalde dans gösterisine katılan öğretmenler, kutlamalara ayrı bir renk kattı. Muhteşem bir finalle gösteriyi tamamlayan NBC öğretmen ve öğrencileri, izleyenlerin yüzünde görülmeye değer bir tebessüm bıraktığı gibi ayakta alkışlandı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.