İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Avunduk: "23 Nisan tarihi bir dönüm noktasıdır"

Avunduk: "23 Nisan tarihi bir dönüm noktasıdır"

Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısı ile bir mesaj yayınladı:

Yayın Tarihi: 22/04/18 15:58
okuma süresi: 2 dak.
Avunduk: "23 Nisan tarihi bir dönüm noktasıdır"
A- A A+

Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO) Başkanı Candan Avunduk, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

Avunduk'un mesajı şöyledir:

"Milletimizin, Büyük Önder, Başkomutan Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde emperyalizme karşı verdiği Kurtuluş Savaşı sürerken 23 Nisan 1920'de Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılması ve çalışmalarına resmen başlaması tarihimiz açısından bir dönüm noktasıdır.

TBMM'nin kurulması ile egemenliğin millette olduğu, milletin kendi kaderini kendisinin çizeceği tüm dünyaya ilan edilmiş oldu.

TBMM'nin kurulması aynı zamanda çağdaş Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun habercisidir.

Böylesi tarihi bir olayın ' ulusal egemenlik günü' olarak kutlanması ve bizzat Ulu Önderimiz Atatürk tarafından bir bayram olarak çocuklarımıza armağan edilmesi çok anlamlıdır.

Atatürk'ün bu bayramı çocuklara armağan etmesi, geleceğimizi şekillendirecek olan çocuklarımıza duyduğu sevgi ve güvenin bir göstergesidir.

Tıpkı Türkiye Cumhuriyeti gibi bizlerin egemenlik, güvenlik ve özgürlüğümüzün devamı da geleceğimize yani çocuklarımızın bilinçli bir şekilde egemenliğimize ve özgürlüğümüze sahip çıkmasına bağlıdır.

Kıbrıs Türk Sanayi Odası olarak bizlere emanet edilen değerlerin çocuklarımızın emin ellerinde geleceğe taşınacağından eminiz.

Bu vesile ile ilkelerine sıkı sıkı bağlı olduğumuz Ulu Önder Atatürk'e şükran ve minnet duygularımızı bir kez daha yineliyor, Sanayi Odası adına, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın Türkiye ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'ne kutlu olmasını diliyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.