İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kurumsal Gelişim Eğitim Programı KKTC'de düzenleniyor

Kurumsal Gelişim Eğitim Programı KKTC'de düzenleniyor

Sivil Toplum Kuruluşları (STK) için Kurumsal Gelişim Eğitim Programı, Kurumsal Yönetim Akademisi öncülüğünde, Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi (KISBÜ), Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanlık TİKA işbirliğinde, KKTC'de ilk kez düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 22/04/18 17:21
okuma süresi: 2 dak.
Kurumsal Gelişim Eğitim Programı KKTC'de düzenleniyor
A- A A+

Daha önce Türkiye'de bir çok sivil toplum kuruluşunun kurumsal kapasitelerinin artışının sağlanması için eğitimler veren Kurumsal Yönetim Akademisi uzman eğitmen kadrosu ile medya iletişimi konusunda ise Kıbrıs'tan ünlü televizyon programcısı Mehmet Ekin Vaiz, 10-11-12 Mayıs tarihlerinde KKTC'de 6 farklı eğitim verecek.

Yapılacak olan eğitimler ile Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının (STK) kurumsal kapasitelerinin artması ve bu alanda çalışanların bireysel yetkinliklerinin gelişmesi hedefleniyor.

Program 10-11-12 Mayıs tarihleri arasında 3 tam gün sürecek ve 6 farklı eğitim verilecek. Program sonunda eğitimi devam sorunu olmadan tamamlayanlara katılım sertifikası verilecek. Eğitim programı 10 Mayıs saat 09:00 itibarı ile Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü Konferans Salonu'nda başlayacak.

Program STK'larda yönetici olarak çalışanların katılımına açık olacak. Kıbrıs Sosyal Bilimler Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre STK'lara yönelik eğitimlerin ileriki dönemlerde de daha farklı alanlarda devam edileceği belirtildi.

EĞİTİM PROGRAMI

Lefkoşa Yunus Emre Enstitüsü Konferans Salonu'nda gerçekleşecek eğitim programı şu şekilde:

Eğitim Tarihleri:

10 Mayıs

Kurumsal Yönetim ve Organizasyon–Prof.Dr. Nihat Erdoğmuş

Gönüllü Yönetimi–Doç. Dr. Lütfi Arslan

11 Mayıs

Proje Yazma ve Yönetme–Ömer Özdinç

Dijital İmkanlar–Nihat Kılıç

12 Mayıs

Medya İletişimi–Mehmet Ekin Vaiz

Mali Kaynak Geliştirme ve Yönetme–Dr. İbrahim Taşdemir

Eğitime katılım göstermek isteyen STK yöneticileri http://www.kisbu.edu.tr/stkegitimi2018 adresinden başvuru yapabilir ve 0548 850 99 18, stkegitimi@kisbu.edu.tr iletişim adreslerinden detaylı bilgi alabilirler.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.