İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

TDP'nin yeni Genel Sekreteri Cemal Varoğlu oldu...

TDP'nin yeni Genel Sekreteri Cemal Varoğlu oldu...

TDP Parti Meclisi, mevcut Genel Sekreter Asım İdris'in Eğitim Bakanlığı'na Müsteşar olarak atanması sonrası boş kalan mevki için Cemal Varoğlu'nu uygun gördü.

Yayın Tarihi: 25/04/18 12:45
okuma süresi: 2 dak.
TDP'nin yeni Genel Sekreteri Cemal Varoğlu oldu...
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ertuğrul Senova

Dün akşam toplanan Toplumcu Demokrasi Partisi (TDP) Parti Meclisi, bir süre önce Milli Eğitim ve Kültür Bakanlığı Müsteşarlığı'na atanan partinin Genel Sekreteri Asım İdris'in, kamu görevine başlaması nedeniyle boşalan Genel Sekreterlik görevi için seçimini yaptı.

Kıbrıs Türk Öğretmenler Sendikası binasında gerçekleştirilen toplantıda Genel Sekreterlik görevi için tek aday olan Cemal Varoğlu uygun görüldü.

Eğitim Bakanlığı Müsteşarı Asım İdris'in Genel Sekreterlik görevinden ayrılması sonrası, seçimin yapıldığı güne kadar, Parti Meclisi üyesi Ercan Hoşkara, Genel Sekreterlik görevini üstlenmişti. Düzenlenen toplantıda, Genel Sekreterlik seçimi sonrası, boşalan Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelikleri de dolduruldu.

Yeşim Dede ile Mehmet Harmancı, MYK üyeliğine seçildi.

Yerel Yönetim Seçimlerine ilişkin de karar üreten Parti Meclisi, belediye başkanlıkları için adaylık kabulünün 30 Nisan'a kadar tamamlanacak şekilde sürecin yürütülmesi için görevi, merkez yönetim kuruluna verdi.

TDP Parti Meclisi önümüzdeki hafta toplanarak adaylık başvurularını değerlendirerek karara bağlayacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.