İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Trafik levhaları kurşunlandı!

Trafik levhaları kurşunlandı!

Tepebaşı köyünün giriş ve çıkışlarında bulunan trafik levhalarının üzerindeki kurşun izleri, köy sakinlerini tedirgin etti.

Yayın Tarihi: 27/04/18 09:52
okuma süresi: 2 dak.
Trafik levhaları kurşunlandı!
A- A A+
Kıbrıs Postası

Girneye'ye bağlı Tepebaşı (Yorgoz) köyünde sakin Adem Sadrazam isimli vatandaşın sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntüler, bölge halkını tedirgin etti.

Köyün giriş ve çıkışında bulunan trafik levhaları, bazı şahıs veya şahıslar tarafınca kurşunlandı. Eski Eserler ve Müzeler Dairesi Müdürlüğü'nde uzun yıllar görev almış emekli Müdür Muavini Tuncer Hüseyin Bağışkan, sosyal medyada paylaşılan görüntülere ilişkin yaptığı yorumunda, bu izlerin av tüfeğinden ziyade, tabanca mermisiyle oluştuğunu söylüyor.

Öte yandan fotoğrafların sahibi Adem Sadrazam ise, her tabelada farklı izler bulunduğunu, bazı izlerin fişek bazı izlerin de kurşun olduğunu ifade ediyor.

Sadrazam, kişisel sosyal medya hesabı üzerinden paylaştığı görüntülere ilişkin şöyle bir yorum yapıyor; "Yollardaki tabelalar silah kullananlar tarafından nasibini alıyor.

Hiç kimse bugüne kadar bunu yapanları ne gördü ne de duydu... Sağlam tabela kalmamış... Her tür tabelalar ya mermi ile kurşunlanmış veya av tüfeği ile fişeklenmiş... Bu silahları kim taşır bu memlekette..."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.