İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akpınar bayram nedeniyle mesaj yayınladı...

Akpınar bayram nedeniyle mesaj yayınladı...

Girne Amerikan Üniversitesi Kurucu Rektörü Serhat Akpınar yayınladığı bayram mesajında, insanlığın paydaş yaşamını; Dünya'da sürdürmek ile mükellef olduğunu bir kez daha hatırlatarak, dini bayramların "kucaklaşma" anlamında, insanlığın evrensel gereksinimlerine de seslendiğine yönelik olan inancını belirtti.

Yayın Tarihi: 15/06/18 12:08
okuma süresi: 1 dak.
Akpınar bayram nedeniyle mesaj yayınladı...
A- A A+
Kurucu Rektör, Ramazan Bayramı nedeniyle yazılı bir mesaj aracılığı ile duygularını ifade etti. Serhat Akpınar mesajında şu ifadeleri kullandı: "Ramazan Bayramı'nın yaşandığı tüm coğrafyalarda ve ülkemizdeki insanlığın bayramını en içten, güzel dileklerimle kutluyorum.

Tanıklık ettiğimiz ve yaşam bulduğumuz bu bayram gününde dileğim; Sağlık, huzur, sevgi ve muhabbetin bol olduğu 'bir bayram sabahı hissinin', yaşamın tüm sabahlarına yayılmış olabilmesidir. Küresel GAÜ Ailemiz'in tüm çalışanlarının, Okullar Grubu'muzun, öğrencilerimizin, mezunlarımızın, velilerimizin, tüm dostlarımız ile dost kuruluşların, çözüm ortaklarımızın ve de çok değerli basın çalışanlarımızın bayramını bir kez daha tüm içselliğimle kutluyor; Yüce Rab'bimin sevgi ve insanlık yolculuğunda sonsuz saygı ve sevgilerimi iletiyorum."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.