İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Bakan Besim 112 acil servisi ziyaret etti

Bakan Besim 112 acil servisi ziyaret etti

Sağlık Bakanı Filiz Besim, 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne giderek tüm personelin bayramını kutladı

Yayın Tarihi: 16/06/18 12:40
okuma süresi: 1 dak.
Bakan Besim 112 acil servisi ziyaret etti
A- A A+
Sağlık Bakanı Filiz Besim, bayramın ilk gecesi 23.30 civarında Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi bünyesinde hizmet veren 112 Komuta Kontrol Merkezi'ne giderek görev başında bulunan tüm personelin bayramını kutladı.

Merkezden telsizle tüm bölgelerde görev yapan 112 personeline seslenen Bakan Besim, bu bayram gecesinde ailesi ve sevdiklerinden uzakta, toplum sağlığı ve acil durumlar için bu kutsal görevi yapan tüm sağlık personeline teşekkür ettiğini, mutlu, sağlıklı, huzurlu, daha güzel bir gelecek temenni ettiğini dile getirdi.

Öte yandan Bakanlık Müsteşarı Ömer Gür, Akdoğan, Yataklı Tedavi Kurumları Dairesi Müdürü Katy Kobat Mağusa, Temel Sağlık Hizmetleri Dairesi Başhekimi Mehmet Şenol ise Mehmetcik, Erenköy ve İskele'de bulunan 112 acil servislerine giderek bayramlarını kutladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.