İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KTTO, Politis gazetesine bayram kutlaması reklamı verdi

KTTO, Politis gazetesine bayram kutlaması reklamı verdi

Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO) Başkanı Turgay Deniz, Güney Kıbrıs'ta Rumca yayımlanan Politis gazetesine bayram kutlaması reklamı verdiklerini bildirdi.

Yayın Tarihi: 17/06/18 10:07
okuma süresi: 1 dak.
KTTO, Politis gazetesine bayram kutlaması reklamı verdi
A- A A+

KTTO'dan yapılan yazılı açıklamaya göre, reklamda, Müslüman alemin Ramazan Bayramı'nı kutlayan oda başkanı Turgay Deniz, oda olarak bir ilke imza atmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

Gazetede sayfanın dörtte bir boyutundaki bayram kutlaması reklamı İngilizce olarak yayımlandı.

Reklamın yayımlanmasının değil, yayımlanmamasının "anormal olduğunu" söyleyen KTTO Başkanı Turgay Deniz, "Aynı adayı paylaşıyor, aynı havayı kokluyorsak, bu gibi iş ilişkilerine girmemiz olağandır" dedi.

Bayram kutlama mesajının Politis gazetesinde yayımlanmasından duyduğu memnuniyeti ifade eden Deniz, bunun son olmayacağına olan inancını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.