İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Gencay Eroğlu'ndan Zeki Çeler'e samimi ziyaret...

Gencay Eroğlu'ndan Zeki Çeler'e samimi ziyaret...

DP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu seçim ziyaretleri çerçevesinde TDP'li Bakan Zeki Çeler'i ziyaret etti.

Yayın Tarihi: 20/06/18 11:08
okuma süresi: 2 dak.
Gencay Eroğlu'ndan Zeki Çeler'e samimi ziyaret...
A- A A+
Kıbrıs Postası – Sosyal Medya

DP Lefkoşa Belediye Başkan adayı Gencay Eroğlu seçim çalışmalarına devam ederken yakın arkadaşı olduğu bilinen TDP'li Çalışma ve Sosyal Güvenlik Baknı Zeki Çeler'i ziyaret etti.

Objektiflere samimi pozların yansıdığı ziyaret sonrasında ise Eroğlu sosyal medya hesabından "Bizim ülkemizin en büyük güzelliği budur. Farklı siyasi partilerde de olsalar insanlar her zaman birbirini sever, muhabbet eder" şeklinde yorum yaptı.

Eroğlu, Türkiye'deki siyasi ortamın gerginliğini örnek göstererek ülkemizdeki gerginliklerin ise sabah kahvesi ile sona erdiğine dikkat çekti.

Eroğlu'nun paylaşımı şöyle:

"Dün Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanımız Zeki Çeler'i ziyarete gittim. Kendisiyle uzun zamandır tanışırız gerçekten ülke adına umut veren genç ve çalışkan bakanlarımızdan biridir. Yalnız bakanlık görevi esnasında sanırım yoğun çalışma temposundan biraz kilo almış ama bana diyete girdiğini söyledi.

Bizim ülkemizin en büyük güzelliği budur.

Farklı siyasi partilerde de olsalar insanlar her zaman birbirini sever, muhabbet eder. Ülkemiz siyasetinin bu sosyal ve samimi tarafını korumalıyız.

Özellikle Türkiye'ye baktığımızda şu anda seçim süreci çok gergin, bizde ise tüm gerginlikler genelde bir sabah kahvesi ile sona erer. Burası bu yüzden çok güzel bir ülke."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.