İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KİYED kamu reformu istedi, tasarıyı eleştirdi

KİYED kamu reformu istedi, tasarıyı eleştirdi

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Kıbrıs İş İnsanları Yatırımcılar ve Ekonomi Derneği (KİYED) üyelerini kabul etti.

Yayın Tarihi: 21/06/18 18:55
okuma süresi: 2 dak.
KİYED kamu reformu istedi, tasarıyı eleştirdi
A- A A+
Meclis Şeref Salonunda gerçekleşen kabulde konuşan KİYED Başkanı İsmail Sayı, Kamu Görevlileri Yasa Tasarısı ile ilgili görüş belirtme süresinin 25 Haziran'dan ileri bir tarihe uzatılmasını istedi, konu hakkında kendilerinin de görüşlerini sunmak istediklerini bildirdi.

Meclis açıklamasına göre Sayı, yasada yer alan "reform" nitelendirimesini çok beğendiklerini ancak çalışmayı incelediklerinde, reform içeren unsurları tespit etmediklerini kaydetti.

Sayı,dernek olarak konuyla ilgili yaptıkları çalışmaları ve görüşlerini içeren bilgileri de Uluçay'a takdim etti.

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Uluçay da, ülkenin gelişmesinde özel sektörün katkısının çok büyük olduğuna işaret ederek, yatırımcı ve iş insanlarının biraraya gelerek ülkenin sorunları konusunda roller üstlenmelerini çok değerli bulduklarını belirtti.

Üreterek ülkenin gelişimine katkı yapan iş insanlarının kamu reformu konusunda da önerilerinin mutlaka değerlendirileceğini vurgulayan Uluçay, bu anlamda kamu reformu yasasının komitede görüşülme aşamasında özel sektörün görüşlerinin de değerlendirleceğini ve KİYED ile birlikte sektör temsilcilerinin de komite toplantılarına davet edileceğini söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.