İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Bakan Nami, sivil toplum örgütleriyle görüştü

Bakan Nami, sivil toplum örgütleriyle görüştü

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami, bakanlıkta kabul edip görüştüğü Sivil Toplum Örgütleri'ne ziyaretler başlattı.

Yayın Tarihi: 22/06/18 11:43
okuma süresi: 2 dak.
Bakan Nami, sivil toplum örgütleriyle görüştü
A- A A+
İlk olarak önceki gün Elektrik Çalışanları Sendikası (EL-SEN)'e ziyaret gerçekleştiren Bakan Nami, bugün ise Kıbrıs Türk Sanayi Odası (KTSO)'na gitti.

EL-SEN ziyaretinde, sendika başkanı Umut Öksüzoğlu ve yönetim kurulu ile bir araya gelen Bakan Nami, elektrikte yapılması planlanan yatırımlar ve Türkiye'den kablo ile elektrik gelmesi konularındaki düşüncelerini aktardı. Görüşmede, KIBTEK'in özelleştirilmesinin gündemlerinde olmadığını ve varlığının sürmesinin önemine dikkat çeken Nami, "Ülkemizde istikrarlı, güvenilebilir bir enerji tedariki için KIBTEK'in varlığının güçlenmesi de gerekmektedir. Bunu başarmak için sizlerle ve KIBTEK yönetimi ile istişare içerisinde olacağız, KIBTEK'i daha güçlü bir yapıya getireceğiz" dedi.

SANAYİ ÇALIŞMALARI KONUŞULDU

Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami bugün ise Kıbrıs Türk Sanayi Odası'nı ziyaret etti. Sanayi Odası Başkanı Candan Avunduk ve yönetimi ile bir araya gelerek yaklaşık 1 saat görüşme gerçekleştiren Bakan Nami, Organize Sanayi Bölgesi'ne yönelik yapılan "Değişiklik Yasa Tasarısı"nın pazartesi günü Meclis'ten geçmesinin ardından izlenecek yol haritası üzerinde fikir alış verişinde bulundu, ayrıca yeni hazırlanacak yasa için de iş birliği çağrısı yaptı.

Bakan Nami, daha önce bakanlıkta kabul ettiği Sivil Toplum Örgütü ziyaretlerine gelecek hafta da devam edecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.