İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Arıklı: "Halk değişimden yana oy kullanmadı"

Arıklı: "Halk değişimden yana oy kullanmadı"

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı seçim sonuçları ile ilgili değerlendirmede bulundu.

Yayın Tarihi: 24/06/18 22:44
okuma süresi: 2 dak.
Arıklı: "Halk değişimden yana oy kullanmadı"
A- A A+

YDP Genel Başkanı Erhan Arıklı açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bugün yapılan yerel seçimlerde halkın değişimden yana oy kullanmadığı ve eskilerden yana oy kullandığı görüldü.

28 Belediyenin durumu ortada iken halkın sadece 3 belediye başkanını değiştirmesini anlamak mümkün olmasa da demokrasinin gereği olarak buna saygı duymak ve kazananları tebrik etmek gerekiyor.

YDP olarak bu seçimlerde ilk yerel seçim deneyimimizi yaşadık. Bilindiği gibi biz reform yapılmadan gidilen bu seçimlere inanmadığımızı ve batık belediyelere başkan seçmeyi doğru bulmadığımızı belirtmiş bunun içinde sadece sembolik olarak Lefkoşada aday göstermiştik. Böylece Lefkoşa adayımız üzerinden yerel seçimlerle ilgili düşüncelerimizi ve mesajlarımızı halka ulaştırmayı amaçlamıştık. Bu amacımıza fazlası ile ulaştık.
Öte yandan 15 Belediyede Meclis adayı gösterdik. Birçok bölgede YDP li adaylarımızın Meclis üyeliklerini kazanacağı anlaşılıyor.

Diğer yandan Girne, Mağusa, Esentepe, İnönü, Alsancak ve Çatalköy'de desteklediğimiz bağımsız belediye başkanlarının da seçilmiş olması bizleri fazlası ile memnun etmiştir.

YDP olarak Lefkoşa Belediye Başkan adayımız Mehmet Ünal Bay'a ve gerekse 15 Belediye de Meclis adayı arkadaşımıza teşekkür ediyoruz. Harika bir iş çıkardılar ve partimizi başarı ile temsil ettiler.

YDP olarak kazanan tüm Belediye Başkanlarını ve Meclis Üyelerini, Muhtar ve azalarını tebrik ediyor başarılar diliyoruz."

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.