İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Başbakan Yardımcısı Özersay Londra'ya gidiyor

KKTC Başbakan Yardımcısı Özersay Londra’ya gidiyor

KKTC Başbakan Yardımcısı ve Dışişleri Bakanı Kudret Özersay'ın Londra'ya gerçekleştireceği ziyaret kapsamında bir dizi etkinlik düzenleneceği açıklandı.

Yayın Tarihi: 10/07/18 15:49
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Başbakan Yardımcısı Özersay Londra’ya gidiyor
A- A A+
Özersay, 19 Temmuz 2018 Perşembe akşamı, saat 19'da "242 High Road, Wood Green, London N22 8JX" adresindeki Grand Palace Banqueting Suite'de "Yurtdışı Kıbrıslı Türkler Projesi"nin lansmanının açılışını yapacak.

KKTC Londra Temsilciliği etkinliğe Güney Londra'dan katılmak isteyen vatandaşların gidiş-dönüş ulaşımını sağlamak üzere saat 18'00'de Bromley Civic Centre'den (adres: Stockwell Close, BR1 3 UH) bir otobüs hareket edeceğini açıkladı.

Özersay, 20 Temmuz 2018, Cuma günü saat 15'te de "10 Maple Street, Dowing House, W1T 5HA" adresindeki Yunus Emre Kültür Merkezi'nde Kıbrıs'a dair fotoğrafların yer alacağı "biz/us" isimli serginin açılışı yapacak. Bakan aynı akşam saat 20'de "30 Portman Square W1H 7BH" Hyatt Regency Churchill Hotel'de 20 Temmuz Barış ve Özgürlük Bayramı dolayısıyla himayelerinde düzenlenen resepsiyonda kutlamaları kabul edecek.

KKTC Londra Temsilciliği resepsiyon öncesinde saat 19'da başarılı Kıbrıslı Türk müzisyenlerden Hüseyin Kırmızı, Miray Çakır, Çığır Kazımoğlu ve Fuat Kutrafalı'dan oluşan Novaera isimli orkestranın Kıbrıs Türk halk müzikleri ve modern armonilerin harmanlanmasından oluşan parçalardan oluşan mini bir konser vereceğini belirtti.

Temsilcilik, 19 ve 20 Temmuz tarihlerindeki etkinliklere katılmak isteyenlerin 0207 631 19 20 numaralı telefon veya london@mfa.gov.ct.tr adresinden KKTC Londra Temsilciliği'ne bildirim yapmalarını istedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.