İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Sağlık Bakanlığı'ndan KTTO'ya teşekkür

Sağlık Bakanlığı'ndan KTTO'ya teşekkür

Kıbrıs Türk Ticaret Odası'nın (KTTO),yenilemeyi üstlendi Güzelyurt Sağlık Merkezi'nin acil servisinde çalışmaların tamamlanması üzerine, Sağlık Bakanı Filiz Besim KTTO'ya teşekkür etti.

Yayın Tarihi: 19/07/18 11:52
okuma süresi: 2 dak.
Sağlık Bakanlığı'ndan KTTO'ya teşekkür
A- A A+
KTTO'yu Güzelyurt Sağlık Merkezi'ne davet eden Bakan Besim, yapılan çalışmaları KTTO Oda Başkanı Turgay Deniz, Yönetim Kurulu Üyesi Alp Cengiz Alp ve Genel Sekreter Aysun Önet İleri ile birlikte yerinde izledi ve KTTO'nun katkısının önemini vurguladı.

KTTO Heyeti ile birlikte kahve de içen Sağlık Bakanı Filiz Besim, "Bu tür katkılar önemli. Başkan Turgay Deniz ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederim. Sağlık alanındaki katkılarınızın devam etmesini umuyorum. Ayrıca sizleri bir gün konuk edip, iş insanları ile birlikte ülkemize sağlık alanında yapılan yatırımlarda daha yoğun bir işbirliği oluşturabilmenin yollarını konulmak isterim" şeklinde konuştu.

KTTO'nun bir kurum olduğuna dikkat çeken KTTO Başkanı Turgay Deniz, "KTTO Yönetim Kurulu olarak sosyal sorumluluk bilinci ile hareket edip, Güzelyurt'ta ihtiyaç duyulan bir yere katkı sağlamış olmanın mutluluğunu yaşadık. Bu tür sosyal sorumluluk projelerimiz devam edecek" dedi ve hükümetin, sorunları ilgili kesimlerle birlikte istişare ederek çözebileceğine olan inancını vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.