İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Üniversite öğrencilerinden Kızılay'a anlamlı destek

Üniversite öğrencilerinden Kızılay’a anlamlı destek   

Ada genelinde öğrenim gören üniversite öğrencileri bir araya gelerek Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay'ın yapmış olduğu çalışmalara destek olmak amacıyla bağış kampanyası düzenlediler.

Yayın Tarihi: 10/08/18 08:11
okuma süresi: 2 dak.
Üniversite öğrencilerinden Kızılay’a anlamlı destek   
A- A A+
Bir çok üniversitede gönüllü olarak sürdürülen bağış kampanyası neticesinde 12,500 TL'lik bağış toplanıldı.

Miktardan çok üniversiteli öğrencilerin Kızılay'ın sürdürdüğü gönüllü faaliyetlere kendi aralarında oluşturdukları bir gönüllü platform ile destek olmaları farkındalık oluşturdu.

Kızılay'ın topluma faydalı işler yapması, kan bağışı kampanyasını yoğun bir şekilde üniversitelerde ve ada genelinde sürdürmesi, gönüllü yardım faaliyetleri yapması ve toplumda farkındalık oluşturacak işlere imza atması, üniversiteli gençlerin bu kampanyayı düzenlemesinde etkili oldu.

Üniversiteli gençler yaptıkları açıklamada; topluma yararlı, bireyleri faydalı işlere yönelten bu tür kurumlara gönüllü destek olmak, sosyal anlamda da kendilerini geliştirdiğini, sosyal sorumluluk faaliyetleriyle beraber geleceğe olan bakışlarının pozitif yönde ilerlediğini ve üniversiteli gençlerin bir araya gelerek güzel işler yapmasının topluma güzel örnekler sunacağını düşündüklerini belirttiler.

Kızılay gibi kurumların toplumun yapı taşlarından birisi olduğunu belirten gençler, bağış kampanyalarının bununla son bulmayacağını 2018-2019 eğitim-öğretim yılında adada bulunan tüm üniversitelerde farkındalık oluşturacak seminerler, konferanslar, kan bağışı kampanyaları, yardım kampanyaları ve üniversiteli gençleri topluma yararlı işlere sevk edecek diğer yardım faaliyetlerine aralıksız bir şekilde devam edeceklerinin sözünü verdiler.

Toplanan bağış kampanyasının Kuzey Kıbrıs Türk Kızılay'ına verilmesinin ardından Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Başkanı Bülent Çırak, üniversiteli gençlere teşekkür ederek, gönüllü olarak destek vermeleri ve Kızılay'ın yapmış olduğu sosyal sorumluluk faaliyetlerine katkıda bulunmalarından dolayı Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı adına üniversiteli gençlere teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.