İÇ HABERLER
okuma süresi: 3 dak.

KKTC Telsim Staj Programı tamamlandı

KKTC Telsim Staj Programı tamamlandı

KKTC Telsim bu yıl da genç yeteneklerin kariyerlerine yön vermelerine yardımcı olmak için kapılarını stajyerlere açtı.

Yayın Tarihi: 17/08/18 17:11
okuma süresi: 3 dak.
KKTC Telsim Staj Programı tamamlandı
A- A A+

Çeşitli üniversitelerden gelen stajyerler telekomünikasyon sektörünün hızlı, rekabetçi ve eğlenceli dünyasında eşsiz bir deneyim yaşadı. Stajyerler, Pazarlama, Teknoloji ve Kurumsal Satış departmanlarında geçirdikleri iki aya yakın sürenin sonunda, onlar için hazırlanan etkinlikle stajlarını tamamladılar.

STAJYERLER SERTİFİKALARINI ALDI

Stajyerlerin, Telsim'deki iki aylık stajlarının tamamlanmasının ardından gerçekleştirilen kapanış toplantısında, staj sürecinin değerlendirilmesi yapıldı ve ardından stajyerlere sertifikaları takdim edildi.

Kapanış toplantısında KKTC Telsim İnsan Kaynakları Departmanı, sürecin başarılı geçtiğini vurgulayarak, görev yapan tüm stajyerleri özverili çalışmalarından ötürü tebrik edip, onları yeniden aralarında görmekten memnuniyet duyacaklarını belirtti. İnsan Kaynakları Departmanı, bundan sonraki dönemlerde, öğrencilere profesyonel iş alanında tecrübe edinebilecekleri staj imkanları sunmaya devam edeceklerini belirtti.

Oğuz Gün (Teknoloji): Yakın Doğu Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümü son sınıf öğrencisiyim. KKTC Telsim'de gerçek bir iş deneyimi yaşadık. Bizim için hem çok öğretici hem de çok keyifli bir süreç oldu. Departmanda diğer çalışan kişiler çok ilgiliydi.

Itır Emiroğlu (Teknoloji): Uluslararası Kıbrıs Üniversitesi Bilgi Sistemleri Mühendisliği Bölümü'nde öğrenimime devam ediyorum. KKTC Telsim'de staj yapmaktan çok mutlu oldum. Eğitici ve güzel bir deneyim yaşadım.

Şaziye Dayı (Kurumsal Satış): Girne Amerikan Üniversitesi İşletme bölümü öğrencisiyim. Telsim Staj Günleri programı kapsamında Kurumsal Satış departmanında staj yaptım. Gerçek bir iş deneyimi yaşadım. Departmanda, bire bir işin içinde yer alarak çalıştım. Çok güzel bir deneyimdi.

Mustafa Burak Korkmaz (Pazarlama): Yakın Doğu Üniversitesi İşletme Bölümü son sınıf öğrencisiyim. Pazarlama bölümünde staj yaptım. Çok öğretici ve eğlenceli bir süreçti. Bölümdeki, arkadaşlar da çok ilgiliydi. Çok güzel bir iki ay geçirdim. Çok teşekkür ederim.

Hüseyin Sarro (Teknoloji): ODTÜ Kuzey Kıbrıs Kampüsü Elektrik ve Elektronik Müdendisiği 3. Sınıf öğrencisiyim. Telsim'de staj yapmak bir ayrıcalık olduğunu düşünüyorum. Telsim'de Network'de staj yaptım. Benim için çok öğretici bir staj oldu. Gerçek bir iş deneyimi yaşadık.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.