İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

DP'de bayramlaşma bugün gerçekleşti

DP'de bayramlaşma bugün gerçekleşti

Demokrat Parti'de (DP), Kurban Bayramı bayramlaşması bayramın birinci günü olan bugün gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 21/08/18 12:55
okuma süresi: 2 dak.
DP'de bayramlaşma bugün gerçekleşti
A- A A+

DP Lefkoşa İlçe Binası'nda gerçekleşen geleneksel bayramlaşmada, Turizm ve Çevre Bakanı Fikri Ataoğlu, Milletvekili Dr. Koral Çağman, eski Milletvekili Dr. Mustafa Arabacıoğlu, DP Genel Sekreteri Afet Özcafer ve DP Lefkoşa İlçe Başkanı Rauf Denktaş, partililer ve vatandaşlarla bayramlaştı.

ÖZCAFER:

DP Genel Sekreteri Afet Özcafer burada basına yaptığı açıklamada, halkın bayramını en içten duygularla kutlayarak, bayramın KKTC'ne, İslam alemine ve bütün insanlığa huzur, mutluluk ve barış getirmesini diledi.

Bayramların dayanışma ve paylaşım ruhuyla kardeşliğin güçlendirildiği mübarek zamanlar olduğunu anımsatan Özcafer, küslerin barıştığı, gönül almanın, çocukların yüzünü güldürmenin bayramları diğer zamanlardan farklı kılan güzellikler olduğunu belirterek; "saygı, sevgi, hoşgörü ve merhametin tüm dünyaya yayıldığı, dargınlıkların son bulduğu huzur dolu bir bayram geçirmenizi diliyorum" dedi.

DP Genel Sekreteri Afet Özcafer, mesajının sonunda ise bayram tatili süresince vatandaşları özellikle trafikte dikkatli olmaları konusunda uyardı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.