İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 550 Ailenin Yüzünü Güldürdü

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 550 Ailenin Yüzünü Güldürdü

550 ihtiyaçlı ilkokul öğrencisine okul üniforması katkısı sağlandı.

Yayın Tarihi: 19/09/18 16:01
okuma süresi: 2 dak.
Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı 550 Ailenin Yüzünü Güldürdü
A- A A+
"İnsanlık, ayrım gözetmemek, tarafsızlık, bağımsızlık, birlik ve evrensellik" çerçevesinde çalışan bir yardım kuruluşu olan Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı özellikle artan pahalılık nedeniyle eğitim ve öğrenimde sıkıntılar yaşayan ailelere okul ünüforması dağıtarak katkı sağladı.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti genelindeki 7 şubesi ve genel merkeziile etkin çalışmaları sonucunda ihtiyaçlı ailelerin tesbit edildiği ve yardımların ulaştırıldığı proje kapsamında hem ailelerin hem de çocukların yüzü güldü.

Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı Derneği, Genel Sekreterlik Basın ve Halkla İlişkiler biriminden yapılan açıklamada yardımların doğru adrese ulaşmasında katkı sağlayan tüm kesimlere ve bağışçılara teşekkür edildi.

Dernek Genel Sekreteri Can Çağrı Çelik, Kuzey Kıbrıs Türk Kızılayı'nın Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde hem şubeleriyle hem de genel merkez ile etkin faaliyetlerine devam edeceğini belirterek bu faliyetlerin bağışçıların desteği ile sürdürüldüğüne dikkat çekti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.