İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

KKTC'ye giriş çıkışlar mercek altında...

KKTC'ye giriş çıkışlar mercek altında...

İçişleri Bakanı Ayşegül Baybars, Polis Genel Müdürü Süleyman Manavoğlu'nu kabul ederek görüştü.

Yayın Tarihi: 12/10/18 16:58
okuma süresi: 1 dak.
KKTC'ye giriş çıkışlar mercek altında...
A- A A+
Bakanlıktan yapılan açıklamaya göre görüşmede, toplumun huzurunu kaçıran adli konular ve muhaceretle (ülkeye giriş çıkış) ilgili atılacak adımlar ele alındı.

Baybars, özellikle son günlerde artış gösteren olaylardan dolayı toplumun ciddi huzursuzluk yaşadığını, hükümetin de bu konularla ilgili olarak tedbir alınmasına yönelik irade taşıdığını söyledi.

Baybars, toplumun huzur içinde yaşaması, sokakta herhangi bir vakitte yürürken kendini güvende hissetmesinin çok önemli olduğunu belirterek, özellikle ülkeye giriş çıkışların kayıt altında olmasının büyük önem taşımasından dolayı denetimlerin artırılması konusuna değindi.

Bakan Baybars ayrıca vatandaşların huzurunun artırılması için meskun mahallerde kontrol ve devriyelerin kararlılıkla artırılması gerektiği hususunun altını çizdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.