İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Guterres: "Müzakere şansı hala daha hayatta"

Guterres: "Müzakere şansı hala daha hayatta"

BM Genel Sekreteri Antonio Guterres, adada bütünlüklü bir çözüme ulaşmak için müzakere şansının hala daha hayatta olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 15/10/18 22:35
okuma süresi: 1 dak.
Guterres: "Müzakere şansı hala daha hayatta"
A- A A+
Kıbrıs Postası-Ulaş Barış

Guterres, bu gece akşam saatlerinde, Özel Temsilcisi Jane Holl Lute'un hazırladığı raporunu BM Güvenlik Konseyine sundu.

Rapor içeriği hakkında henüz resmi bir bilgi verilmezken, Cyprus Mail Gazetesi, Guterres'in raporu sunduktan sonra "Kıbrıs'ta bütünlüklü çözüm için müzakerelerin başlaması ihtimali hayattadır" açıklamasını yaptığını yazdı.

Guterres'in rapora, tarafların New York temaslarının yanı sıra, Nikos Anastasiadis'in son gündeme getirdiği 'gevşek federasyon' konusu ile ilgili de ifadeler koyduğu belirtilirken, rapor, 30 Ekim günü Güvenlik Konseyinde özel oturumda ele alınacak.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.