İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

İMO'nun geneleksel dayanışma balosu düzenlendi...

İMO'nun geneleksel dayanışma balosu düzenlendi...

İMO Geleneksel Dayanışma Balosu yaklaşık 460 kişilik bir katılımla Acapulca Hotel'de gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 16/10/18 10:45
okuma süresi: 2 dak.
İMO'nun geneleksel dayanışma balosu düzenlendi...
A- A A+
2. Cumhurbaşkanı Mehmet Ali Talat, KTMMOB Genel Başkanı Seran Aysal, KTMMOB Onur Kurulu Başkanı Uğur Ulaş Dağlı, KTMMOB'ye bağlı oda başkanları ve yöneticileri, Üniversite temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen gecenin sunumunu İMO Genel Sekreteri Bora Kutruza ve Oda üyesi Hüdaverdi Tozan tarafından yapıldı.

Baloda açılış konuşmasını yapan İMO Başkanı Gürkan Yağcıoğlu "Yaklaşık 6 ay önce gerçekleşen 43. Olağan Genel Kurulda aldığımız bayrağı daha ileriye taşıyacağımıza ve mesleki niteliğimizi artıracak faaliyetlerde bulunacağımıza kendim ve Yönetim Kurulundaki arkadaşlarım adına sizlere söz vermiştim. Dolayısıyla verdiğimiz sözün sorumluluğunu bilerek çalışıyoruz'' dedi.

Yağcıoğlu, böylesine güçlü bir katılımın İMO ailesine ve bütünlüğüne çok yakıştığını bununla kendilerini daha güçlü hissettiklerini belirtti. Yağcıoğlu, hep birlikte çalışarak koyulan hedeflere ulaşılabileceğine vurgu yaparak, gecenin düzenlenmesinde emeği geçen İMO yöneticileri ile İMO personeline teşekkür etti.

KTMMOB Genel Başkanı Seran Aysal da yaptığı konuşmada geceye gururla katıldığını söyleyerek, İMO Başkanı Yağcıoğlu'nu, yönetim kurulu ve personelini başarılı çalışmalarından dolayı tebrik etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.