İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Savaşan: "10 Kasım, matem veya yas günü değildir!"

Savaşan: "10 Kasım, matem veya yas günü değildir!"

Atatürk'ün ebediyete intikal edişinin 80'inci yıldönümü nedeniyle mesaj yayımlayan Sağlık Turizmi Konseyi Başkanı Yrd. Doç. Dr. Ahmet Savaşan, Atatürk'ün fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için, daha çok çalışmak, bir ve beraber olmak gerektiğine dikkat çekti.

Yayın Tarihi: 10/11/18 14:45
okuma süresi: 2 dak.
Savaşan: "10 Kasım, matem veya yas günü değildir!"
A- A A+
Mustafa Kemal Atatürk'ün; fikir, siyaset ve askeri dehası ile adını Dünya tarihine silinmez harflerle yazdırdığını ve içine pek çok başarıyı sığdırdığı kısa yaşamının son anına kadar memleketine hizmet ettiğini belirten Ahmet Savaşan, 10 Kasım'ın Atatürk'ün ideallerini, emanetlerini, fikirlerini en doğru şekilde anladığımızı ve gelecek nesillere aktarmak için çalışacağımızı gösterme günü olduğuna dikkat çekti.

Hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar, asla ve asla yorulmazlar...

10 Kasımları bir matem bir yas günü olarak görmemek gerektiğinin altını çizen Ahmet Savaşan, bu özel günün, Atatürk'ün "hiç dinlenmemek üzere yola çıkanlar asla yorulmazlar" sözünü hatırlayarak, onun fikirlerine ve gösterdiği hedeflere ulaşmak için daha çok çalışmak, bir ve beraber olmak gerektiğini haykırmak için fırsat olarak görmek gerektiğine işaret etti.

Atatürk'den ülke, vatan, bayrak için mücadeleyi öğrendik...

Savaşan mesajının sonunda "Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk bize, ülke için, vatan için, bayrak için ve kutsal saydığımız değerler için çalışmayı, gayret etmeyi, yılmamayı ve fedakarlığı öğretti. Ona olan sevgimizi ancak ondan öğrendiklerimizi hayata geçirerek gösterebiliriz. Bu özel günde Kıbrıs Türkleri olarak bizlerin de önderi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile silah arkadaşlarını, Türkiyemizin ve bizlerin Milli Mücadele kahramanlarını bir kez daha sevgi, saygı ve rahmetle anıyorum" ifadelerini kullandı.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.