İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Devlet Üretme Çiftliği, kasaplık hayvan satışı yapacak

Devlet Üretme Çiftliği, kasaplık hayvan satışı yapacak

Devlet Üretme Çiftlikleri Dairesi, kasaplık hayvan satışı yapacak.

Yayın Tarihi: 12/11/18 16:24
okuma süresi: 1 dak.
Devlet Üretme Çiftliği, kasaplık hayvan satışı yapacak
A- A A+
Daire'den yapılan duyuruda, 10 baş tosun, 10 baş inek, 5 baş düve, 30 baş oğlak, 5 baş koç, 15 baş teke, 20 baş keçi ve 10 baş koyun kapalı zarf yöntemi ile canlı ağırlık üzerinden satılacağı belirtildi.

Açıklamada, tekliflerin KDV'siz olması gerektiği, idarenin herhangi bir teklifi kabul etmek zorunda olmadığı, ödeme olarak nakit veya banka teminatlı çek kabul edileceği, ihaleyi kazananların 23 Kasım mesai bitimine kadar bahse konu hayvanları almaması halinde, ihale kararının iptal edileceği belirtildi.

Satışa çıkarılan hayvanların Şht. Tğm. Doğuş Uran (MARGO) Çiftliği'nde görülebileceği, tekliflerin 14 Kasım Çarşamba saat 11.00'e kadar, çiftliğin teklif kutusuna atılması gerektiği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.