İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Yılın kadın girişimcileri ödüllendirilecek

Yılın kadın girişimcileri ödüllendirilecek

İş Kadınları Derneği'nin (İKD) düzenlediği ve bu yıl yine KKTC Telsim ana sponsorluğunda gerçekleştirilecek olan 2018 Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor.

Yayın Tarihi: 12/11/18 16:34
okuma süresi: 2 dak.
Yılın kadın girişimcileri ödüllendirilecek
A- A A+
Jüri üyeleri, adayları birebir ziyaret ederek yerinde incelemelerde bulunuyor. Girişimci kadınlar 6 kategoride ödüllendirilecek. Bu kategorilerden bir tanesi de Telsim Ödül Ödülü olacak.

"ÖDÜL TÖRENİ, KADINLARI DESTEKLEYEN VE CESARETLENDİREN BİR PROJE"

Bu yıl sekizinci kez ödül törenini düzenlediklerini kaydeden İKD Başkanı Şenay Ekingen, kadınların iş yaşamında görünür olmaları için dernek olarak çalışmalara devam ettiklerini söyledi.

Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni'nin, kadınların ekonomik ve sosyal yaşama katılımlarını destekleyen ve cesaretleyen bir proje olduğunu ifade eden Ekingen, bu yıl da bu projeyi KKTC Telsim'in desteğiyle düzenliyor olmaktan dolayı çok mutlu olduklarını söyledi.

Jüri; Esnaf ve Zanaatkarlar Odası'ndan Meltem Mahmudoğlu, DAÜ Kadın Araştırmaları ve Eğitim Merkezi'nden Seda Orbay, Ticaret Odası'ndan Pınar Başman, Uluslararası Genç Liderler ve Girişimciler JCI Derneği'nden Dilek Kurnaz, Sanayi Odası'ndan Yaprak Özyalçın, Telsim'den Kurumsal Satış Bölüm Başkanı Sevim Beşok Esendağlı, İş Kadınları Derneği'nden Berin Avunduk, Genç İş Adamları Derneği'nden Müsteyde Onbaşı ve bağımsız Ekonomist Fatma Coşar Kınış'tan oluşuyor.

Jüride ayrıca, oy hakkı olmaksızın danışman olarak Ekonomist Fatman Güven Lisaniler de yer alıyor.

Dijital dönüşümde liderlik ederek, KKTC'nin geleceğine en fazla katkı sağlayan operatör olma yolunda ilerleyen KKTC Telsim, kadınların ekonomiye katılımını desteklemeye ve cesaretlendirmeye devam ediyor. Önce Kadın projesi ile, kadınları teknolojiyle buluşturan KKTC Telsim, Yılın Kadın Girişimcileri Ödül Töreni'nin de bir kez daha ana sponsoru oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.