İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Akansoy: "CTP'nin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi yok"

Akansoy: “CTP’nin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi yok”

CTP'li vekil Akansoy, partisinin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimine yönelik herhangi bir çalışmanın bulunmadığını ifade etti.

Yayın Tarihi: 13/11/18 13:16
okuma süresi: 1 dak.
Akansoy: “CTP’nin gündeminde Cumhurbaşkanlığı seçimi yok”
A- A A+
Kıbrıs Postası

Cumhuriyetçi Türk Partisi (CTP), Gazimağusa Milletvekili Asım Akansoy, BRT 1 ekranlarında yayınlanan 'Birinci Boyut' isimli programa konuk oldu.

CTP'nin, Nisan 2020'de düzenlenecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine yönelik herhangi bir çalışması olup olmadığına ilişkin soru üzerine konuşan Akansoy, "Cumhurbaşkanı olsanız ne olacak, olmasanız ne olacak? Bu konulara eğilmektense, süreci federasyona taşımak daha doğru" ifadesinde bulundu.

CTP'nin Cumhurbaşkanlığı konusunu ne kurul toplantılarında ne de Parti Meclisi'nde gündeme getirmediğini belirten Akansoy, "Diğer partilerin bu konuyu tartışıp tartışmadığını bilmiyorum ama benim böyle bir kulis bilgim yok.

Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'ya tavrı olan medya kuruluşlarının bazı isimleri öne çıkarma gailesi içinde olduğunu görmekteyim" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.