İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

KTTO heyeti Ankara'ya gidiyor

KTTO heyeti Ankara’ya gidiyor

Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumu ilk toplantısını 16 Kasım Cuma günü Ankara'da yapacak.

Yayın Tarihi: 14/11/18 17:52
okuma süresi: 2 dak.
KTTO heyeti Ankara’ya gidiyor
A- A A+
Kıbrıs Türk Ticaret Odası'ndan verilen bilgiye göre, forumun ilk toplantısına, Türkiye Ticaret Bakanı Ruhsar Pekcan ile KKTC Ekonomi ve Enerji Bakanı Özdil Nami'nin de katılmasını beklendiği kaydedildi.

3 Temmuz'da Lefkoşa'da imzalanan Mutabakat Zaptı ile Kıbrıs Türk Ticaret Odası ve Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği arasında oluşturulan Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumunun Ankara'daki ilk toplantısında, Forum Eş Başkanları Cihat Lokmanoğlu ve Mustafa Genç, KTTO Başkanı Turgay Deniz ve TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu ile bakanlar birer konuşma yapacak.

Forumun Cuma günü gerçekleştireceği ikinci oturumunda 2019 yılı öncelikleri tartışılacak ve Eylem Planı görüşülecek.

Türkiye- KKTC Ticaret Odası Forumu toplantısı nedeniyle Ankara'ya gidecek Turgay Deniz başkanlığındaki KTTO heyeti, yarın Anıtkabiri ziyaret ederek, çelenk koyacak ve KKTC'nin 35'inci Kuruluş Yıldönümü Resepsiyonu'na katılacak.
KTTO heyeti, aynı gün Ankara Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile çalışma yemeğinde bir araya gelecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.