İÇ HABERLER
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, AB KOBİ Zirvesi'ne katıldı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, AB KOBİ  Zirvesi’ne katıldı

Kıbrıs Türk Ticaret Odası, Avrupa Birliği KOBİ Zirvesi'ne katıldı.

Yayın Tarihi: 21/11/18 16:52
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Türk Ticaret Odası, AB KOBİ  Zirvesi’ne katıldı
A- A A+
Kıbrıs Türk Ticaret Odası (KTTO), Avrupa Birliği (AB) Küçük ve Orta Büyüklükteki İşletmeler (KOBİ) Zirvesi'ne katıldı.

KTTO, ülkemize taşıyabileceğimiz AB gündemindeki konular hakkında bilgi edindi.

AB KOBİ Zirvesi, AB Komisyonu ve AB Dönem Başkanlığı'nı yürütmekte olan Avusturya'nın iş birliğinde 19 - 21 Kasım tarihleri arasında gerçekleştirildi. Zirvede KTTO Başkanı Turgay Deniz'e Brüksel Temsilcisi Lale Şener eşlik etti.

Avusturya'nın Graz şehrinde düzenlenen etkinlikte, Avrupa'dan girişimci, işletme ve KOBİ'leri temsil eden kuruluşların da aralarında bulunduğu yaklaşık 600 delege temsil edildi.

AB'den üst düzey yetkililerin iştirak ettiği KOBİ Zirvesi'nde gündem inovasyon ve dijitalleşme idi. Bu çerçevede, AB'nin global düzeyde rekabet edebilirliğini sürdürebilmesi için ekonominin belkemiği olan KOBİ'lerin daha inovatif olması gerektiğine vurgu yapıldı.

KOBİ'lerin, ihtiyaç duyulan dijital transformasyonu gerçekleştirmesi için gerekli ekosistem ile uygulanması gereken politikalar istişare edildi.

Öte yandan, girişimcilik ve inovasyonu artırmayı hedefleyen Avrupa İşletme Teşvik Ödülleri'nin de verildiği zirvenin sonunda AB'nin inovasyona yönelik bir manifestonun yayınlaması bekleniyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.