İÇ HABERLER
okuma süresi: 1 dak.

Meclis Başkanı Uluçay, İstanbul'a gidiyor

Meclis Başkanı Uluçay, İstanbul'a gidiyor

Cumhuriyet Meclisi Başkanı Teberrüken Uluçay, Parlamentolararası Kudüs Platformu tarafından düzenlenen konferansa katılmak amacıyla bu akşam İstanbul'a gidiyor.

Yayın Tarihi: 13/12/18 09:43
okuma süresi: 1 dak.
Meclis Başkanı Uluçay, İstanbul'a gidiyor
A- A A+
Cumhuriyet Meclisi'nden yapılan açıklamaya göre Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Binali Yıldırım'ın davetiyle konferansta yer alacak Başkan Uluçay'ın heyetinde Cumhuriyet Meclisi Başkan Yardımcısı Zorlu Töre, Meclis Özel Kalem Müdürü Çağlar Gulamkadir ile Basın Dışilişkiler ve Protokol Müdürü Yasa Yeşilada da yer alıyor.

İstanbul'da bugün başlayıp 16 Aralık'ta tamamlanacak konferansa Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve TBMM Başkanı Binali Yıldırım'ın yanı sıra birçok ülkeden meclis başkanının katılması bekleniyor.

Başkan Uluçay ve heyeti pazar günü KKTC'ye dönecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.